Skip to main content
0

Espai Gastronòmic

La vostra cuina a 2 minuts del Mercat de la Boqueria

Qui som

La Cuina de la Boqueria som un equip de persones que treballem posant-hi molta il.lusió i dedicació perquè el teu esdeveniment sigui tot un èxit.

Què t'oferim

T’oferim un espai (de quasi 200m2) privat i únic al cor de Barcelona, amb molt de caliu, un gran encant i per sobre de tot amb un equip humà, que li posa tot l’amor i entusiasme per a organitzar el que necessitis, que et farà sentir com a casa.

Teambuildings per a empreses, celebracions familiars i d’amics, tallers de cuina, … tant si és un esdeveniment corporatiu com per a particulars, un dinar com un sopar, tipus còctel informal o asseguts a taula, per a grups grans com per a d’altres més petits, intervenint la cuina com si només necessites l’espai… Contacta’ns i veuràs com tot el que et passi pel cap ho podem organitzar.

D'on venim

2016, un any on moltes coses van canviar, on van començar coses boniques i on d’altres es van acabar. Va ser un any molt complicat, començava un projecte, La Cuina de la Boqueria, on el Jordi Badosa i la Núria Bertrana van posar tots els esforços, la il•lusió i el temps.

El Jordi era una persona ÚNICA, BRILLANT I FAMILIAR. Gaudia veient gaudir els seus, un home que donava molta importància a la felicitat dels seus amics i familiars, amb una capacitat de convocatòria espectacular, un gran marit, un gran pare, un gran amic,… una gran persona.

El Jordi sempre compartia les seves aficions amb la seva gent. Mai oblidarem les barbacoes, els arrossos i les carns i peixos a la brasa. Li encantava la pesca, anar en moto, passejar per la muntanya amb el seu gos i el 4x4. Bàsicament gaudir d'aquelles coses petites.

Remuntant al 2016, a l'habitació de l'Hospital Clínic, entre visites dels metges, tractaments i llargues hores d'espera i incertesa, el Jordi i la Núria van acabar de donar-li forma al que és avui La Cuina de la Boqueria. Pocs dies abans de començar les obres el Jordi mor de càncer a l'edat de 57 anys deixant el projecte a les mans de la seva dona Núria… Temps difícils, però on vam aprendre moltes coses d'una malaltia que ni demana permís ni perdó. En Jordi ens va dir en aquest llit: “gaudiu dels petits moments, aquests omplen més que els grans” i així, 7 anys després, La Cuina de la Boqueria segueix caminant, fent gaudir a tots els nostres clients d'aquestes petites coses de la vida. Cada dia posem la il•lusió del primer esdeveniment, la dedicació que el Jordi sempre posava a tot, els detalls, l'experiència de la Núria i, sobretot, l'amor que porta aquest gran projecte.

I per acabar una frase que sempre ens repetía el Jordi: “QUE BÉ QUE S'ESTÀ, QUAN S'ESTÀ BÉ”. Des de l'equip de La Cuina de la Boqueria desitgem que sempre que compartiu moments amb nosaltres, en sortir per la porta, pogueu dir el que ell sempre ens repetia.

L’espai

Close Menu

La Cuina de la Boqueria, S.L.
C/ de la Junta de Comerç, 14
08001 BARCELONA
+34 609 21 90 89
hola@lacuinadelaboqueria.com
@lacuinadelaboqueria