Skip to main content
0

Condiciones de uso

ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS D’ÚS
En accedir a aquesta pàgina l’usuari comprèn i accepta els termes i condicions d’ús exposats. Els editors d’aquest portal podran modificar i revisar les condicions d’ús a qualsevol moment sense notificació prèvia, per la qual cosa l’usuari hauria de visitar periòdicament aquest apartat.

PRIVADESA I PROTECCIÓ DE DADES
L’usuari del portal de La Cuina de la Boqueria que faciliti voluntàriament les seves dades, autoritza als editors d’aquesta web a emmagatzemar i utilitzar la informació amb la finalitat de facilitar la promoció dels nostres productes i serveis.
L’usuari dels serveis podrà contactar a través d’un correu electrònic a hola@lacuinadelaboqueria.com amb els editors del lloc per tal de modificar o anul·lar la inscripció tal com indica la llei 34/2002 d’11 de Juliol (LSSI).
La Cuina de la Boqueria SL podrà donar per finalitzat el dret d’accés, eliminar el compte i dades personals de l’usuari registrat, sense previ avís ni indemnització davant qualsevol conducta per part d’aquest que no respecti els termes i condicions d’ús.

TERMES I CONDICIONS D’ÚS
Aquest portal, La Cuina de la Boqueria SL és titular dels drets d’utilització dels continguts de la web. La informació exposada en el lloc no podrà ser copiada, extreta, publicada, modificada (ni parcialment), digitalitzada, venuda, difosa o reconstituïda sense l’autorització escrita de La Cuina de la Boqueria SL).
L’usuari es compromet a donar un ús personal a la informació tractada, sense objectiu comercial.
L’ús i navegació del lloc és sota la responsabilitat de l’usuari. Ni La Cuina de la Boqueria, ni cap altra part involucrada en la creació i desenvolupament de la web es responsabilitzen de cap dany directe o indirecte en el seu accés a la mateixa.
L’usuari que decideixi enviar dades, fotografies, imatges, agraïments, o una altra informació de qualsevol tipus a www.lacuinadelaboqueria.com, atorgarà el dret total d’aquesta informació als editors de la web. La Cuina de la Boqueria SL és lliure d’usar les dades, conceptes o tècniques que s’enviïn al lloc.
Obviar les condicions descrites en aquest text per desconeixement o per incomprensió del que en ell s’especifica per tractar-se d’una llengua desconeguda per l’usuari, no li eximeix de les conseqüències que això pugui suposar.
En utilitzar aquesta pàgina se sobreentén que vostè ha llegit i comprès els termes i condicions, i accepta respectar-los.

GARANTIA DE CANCEL·LACIÓ I CONDICIONS DE RESERVA

Les condicions de reserva i cancel·lació de tallers i cursos de cuina en La Cuina de la Boqueria són les següents:

– L’import de la reserva ha d’abonar-se per endavant utilitzant els diferents sistemes que posem a la teva disposició, targeta bancaria, Paypal o en metàl·lic directament al nostre local al carrer la junta del comerç, 14 de Barcelona.

– La reserva es considera efectuada una vegada comprovem la recepció del pagament.

– Pots cancel·lar el curs o taller fins a 72 hores abans de l’hora de l’inici de l’activitat, hauràs de contactar amb nosaltres al 609 219 089 i podràs canviar la reserva per a una altra data. Passat el termini de 72 hores, no podem realitzar canvis, però si podràs cedir la teva plaça a qui tu vulguis, és important que ens informis del canvi de nom trucant al 609 212 089 o per correu a reserva@lacuinadelaboqueria.com

– En els Bons regalo s’admeten canvis o cancel·lacions però no són reemborsables.

– En finalitzar la teva reserva, rebràs una confirmació a l’adreça de correu que ens indiquis, la no recepció d’aquest correu no és motiu justificable per sol·licitar la devolució de la reserva.

– Ens reservem el dret de cancel·lar qualsevol activitat, donat aquest cas, procediríem a informar del motiu immediatament proposant una alternativa o si ho prefereixes a retornar l’import a l’instant.

– La realització d’una reserva en La Cuina de la Boqueria implica l’acceptació de les presents condicions.

Close Menu

La Cuina de la Boqueria, S.L.
C/ de la Junta de Comerç, 14
08001 BARCELONA
+34 609 21 90 89
hola@lacuinadelaboqueria.com
@lacuinadelaboqueria